тамақ өнімдерінің сапасын бақылау - тамақ өнімдерінің сапасы презентац…

페이지 정보

profile_image
작성자 Nelly
댓글 0건 조회 5회 작성일 24-10-23 01:59

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
тамақ өнімдерінің сапасын бақылау - тамақ өнімдерінің сапасы презентация [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Азық түлік тауарларының сапасын бақылау. Дайын өнімнің сапасын бақылау. Сапа әдістері және деңгейі Өнімдердің пестицидтермен ластануы. НТК талаптары, шикізат сапасына қойылатын талаптар. Вирустық инфекцияларды бақылау референс зерханасының сапасын сырттай бағалау Тамақ өнімдерін санитариялық-эпидемиологиялық мониторингтеу нәтижелері. Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін реттейтін негізгі заңдар бойынша негізгі білімді қалыптастыруға бағытталған. сапасын бақылау, ядерная физика казну жеткізілім мөлдірлігі. Тамақ өнімдерінің ассортименті мен өндірісінің түрлілігінің кеңеюі тұтынутыларға азық-түлік өнімдерінің өндірісінің барлық сатыларында және сатылымында. Пайдаланатын тамақ өнімдерінің сапасына бақылауды жүзеге асырып, ядерная физика казну қадағаланады. Күнделікті ас мәзірі дұрыс жасалғандығы тексеріліп, бекітіліп, ілінеді. Тамақ өнімдерінің сапасын органолептикалық бағалау. 1.3 Пәнді оқыту мақсаты: Тамақ өнімдерінің сапасын сараптық бағалаудың теоретикалық негіздері, тамақ өнімдері сапасының негізгі ұғымдары. 1.4 Курстың негізгі мақсаты: бидай, ұн, жарма, жем, кондитер өнімдері, нан, крахмал, ашытқы өнімдерінің сапа көрсеткіштерін анықтау әдістерін үйрену. ТАҒАМ ӨНІМДЕРІНІҢ. ҚАУІПСІЗДІГІ. Орындаған Анарбек А.Ү. Группа: ТЗ-15-11. Қабылдаған: Курманбаева И.Н. f• Сапа тағам өнімдерінің халықаралық. нарығындағы жарыстың айрықша белгісіне. айналды. Презентация қосу Азық-түлік тауарларының сапасын бақылау Орындаған: Ахмадиев Құрмет, БТ-407 fЖОСПАР Азық-түлік өнімділігінің сапасын сынау және бақылау Қарастырылатын мәселелер Қорытынды Әдебиеттер fАЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН СЫНАУ ЖӘНЕ БАҚЫЛАУ Өнім сапасын бақылау және сапаны сараптауды жүргізуді ң. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз етудің теориялық негіздері Сүзбе, сүзбе бұйымдары мен жартылай фабрикаттар өндірісін технохимиялық бақылау. 5) ветеринариялық-санитариялық бақылануға тиісті тамақ өнімдері тамаққа тиісті өңдеусіз пайдаланылмайтын, жануардан алынатын тамақ азық-түлігі мен шикізат.






тойдан қайтқан қазақтар оқу
бифидумбактерин инструкция во флаконах
сана мен ойлаудың жаңа үлгісін әзірлеу
мәңгілік ел атану дегеніміз
ядерная физика казну

.
==============================================================

~~~~~ ядерная физика казну ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.